Ηρακλής Αντύπας

Το τρένο μπαίνει στις ράγες

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο sport-fm.gr για την καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στα μέχρι τώρα φιλικά.

Κάτι μας λέει, ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, δεν θα κάθονται και πολύ συχνά στις θέσεις τους στο Καραϊσκάκη. Κάθε λίγο και λιγάκι, θα σηκώνονται όρθιοι για να χειροκροτούν τις προσπάθειες των παικτών…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Κόντρα στη σαφώς πιο έτοιμη Τβέντε και σε συνθήκες… χειμώνα, ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του, στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο κέρδισαν μια ομάδα, που σε 10 μέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο την πάτησαν!

Έχουμε και λέμε. Η δεξιά πλευρά κεντούσε. Ομάρ και Πάρντο συνεργάστηκαν άψογα, λες και ήξερε ο ένας το παιχνίδι του άλλου χρόνια. Ο Κολομβιανός μάλιστα, έκανε τους φίλους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γιατί είδαν ότι ο Θρύλος θα έχει στην διάθεσή του ένα… τανκ. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ήταν ο Κολομβιανός που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και μάλιστα το γκολ που πέτυχε, ήταν και από την αριστερή, την… κακή του πλευρά.

Για τον Φορτούνη τα έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, ξεκινώντας από την περσινή σεζόν. Είναι ένας… μικρός Τσόρι και έχει κερδίσει πανάξια την θέση του στο λιμάνι. Γιατί θυμίζουμε ότι στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν δεν υπολογιζόταν. Τώρα, θα τον δούμε αρκετές φορές στο αρχικό σχήμα και όσον αφορά το φιλικό με την Τβέντε, εκτός της εξαιρετικής οργάνωσης στο παιχνίδι της ομάδας, πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ.

Αμυντικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε θέματα. Μόνο στην αρχή του ματς (στην επέμβαση του Καπίνο) και στο τέλος, όταν βγήκε η κούραση. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή. Το σίγουρο είναι, ότι το τρένο μπαίνει στις ράγες και όπως δείχνουν ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του, δεν θα κάνει και πολλές στάσεις στη νέα σεζόν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x